Bästa falska Audemars Piguet 3337 – repliker som ser ut och känns verkliga

  • 0
  • den aug 10, 2024

Bästa falska Audemars Piguet 3337 – repliker som ser ut och känns verkliga

Äger du en äkta Audemars Piguet-klocka? Om inte, så kan du skaffa en falsk Audemars Piguet 3337 som ser ut och känns precis som den äkta. Med sin borstade baksida av rostfritt stål, Quartz-urverk (batteri), japanska Miyota-kvalitet, svarta färg och ionpläterade fodral av rostfritt stål, kommer denna falska Audemars Piguet-klocka att få dig att känna dig som en miljonär.

Klockarmbandet är tillverkat av värmepräglat krokodiläder från Audemars Piguet med dubbla röda sömmar och ett ionpläterat spänne med Audemars Piguet-gravyr. Armbandet är 220 x 25 mm och har en boettsamling av borstat rostfritt stål. Med sin safirkristall, röda gummikrona med initialerna AP på en ståltorn och en röd rund gummikrona på vardera sidan, kommer denna falska Audemars Piguet-klocka säkert att få dig att sticka ut.

Denna falska Audemars Piguet-klocka är perfekt för alla tillfällen, vare sig det är en formell eller avslappnad tillställning. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är byggd för att hålla. Klockan har en diameter på 48 x 40 mm och en tjocklek på 16 mm. Så om du letar efter en falsk Audemars Piguet-klocka som ser ut och känns precis som den äkta, är detta det perfekta valet för dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *